Kertfenntartás

A kertfenntartás egész éves feladat. Mindennek ideje van!

Szeretünk kertet építeni és fenn is tartani őket! Egy kert kialakítása csupán az első lépés – ápolni, gondozni is kell, hogy megőrizze szépségét és üdeségét. Minden évszakban a legszebb arcát kell, hogy mutassa.

A kert Önnek legyen pihenés, a fenntartását, a nehezét elvégezzük!

Tudjuk, hogy sokan kevesebb időt tudnak kertjükben tölteni, mint szeretnének, és akkor sem feltétlen a kerti munkákra szeretnék idejüket fordítani. Cégünk ezért vállalja a kertek gondozását, fenntartását is. Szakszerű kertészeti munkát adunk, nem érdemes takarítókra, vagy kisegítőkre bíznia, mert egy rosszul elvégzett feladat nyoma hetekig, hónapokig meglátszik!

Kertfenntartás Budapesten és vonzáskörében

Vállalunk rendszeres, vagy alkalmi jellegű kertfenntartást, telek tisztítást, favágást. Bízza sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereinkre birtoka teljes szépségét, és élvezze egész évben a kertje csodás és megnyugtató hangulatát.

Kertfenntartás gazdaságosan – öntözési rendszerek telepítésével

Cégünk fő profiljába ugyanúgy beletartozik a kertfenntartás, mint a kertépítés, és az öntözőrendszerek kialakítása igényesen és igényszerűen. Egyszerűtől a bonyolultig, hagyományostól a luxusig vállaljuk mindenféle kert fenntartását és gondozását.