Öntözőrendszerek

A FolkGarden az igényes és megfizethető kertek specialistája. Vállaljuk automata öntözőrendszerek tervezését és kivitelezését

Öntözőrendszerek telepítése, karbantartása

Milyen kellemes és pihentető a kert öntözése, ha nem nekünk kell tömlővel, öntözőkannával végezni! Osszuk el gazdaságosan, az igényeknek megfelelően a vizet: főként, amikor egyre növekszik az öntözés költsége.

Automata öntözés

Érthető, miért terjed napjainkban egyre jobban az automata öntözőrendszerek használata hazánkban is. Magyarország éghajlata kontinentális, így a lehullott csapadék mennyisége nem fedezi a növények teljes vízigényét. Célszerű tehát öntözőberendezéseket telepíteni és alkalmazni a saját kertünkben is, amivel minden növény hozzá tud jutni az általa igényelt vízmennyiséghez. Nem lesz túllocsolva, vagy épp kiszáradva, így egész évben a legszebb arcát tudja mutatni.

Előre kalkulálhat az öntözés árával

Fontos szempont azonban, hogy csakis egy jól megtervezett, szakszerűen kivitelezett öntözőrendszer tudja biztosítani kertje egész éves, megfelelő vízmennyiségét. Cégünk otthonosan mozog az öntözőrendszerek világában. Bízza ránk a megtervezését és kialakítását, és hamarosan már automatika szabályozza az öntözés idejét és a felhasznált vízmennyiségét. Kertje így folyamatosan annyi vizet kap, amennyit a talaj tulajdonságai, a terep adottságai nyomán az egyes növények igényelnek.

Az automata öntözőrendszerekkel időt és pénzt spórol meg

Ha Ön nem akar, vagy nem tud vele foglalkozni, kertje akkor is gyönyörű, üde lesz. Ugyancsak jelentős költséget takaríthat meg, hiszen egy jól működő rendszer akár 50%-kal kevesebb vizet használ fel, mintha kézzel, ránézésre juttatná ki a vizet.

Öné lesz szomszédai közül az a bizonyos „zöldebb kert”

A növények is sokkal intenzívebben fejlődnek, a megfelelően adagolt víz hatására, kiegyensúlyozott lesz a gyökér és a lombrendszerük. Az öntözőrendszer hosszú évekig ki fogja szolgálni Önt, hiszen a mai öntözőrendszerek hosszú élettartamúak, és minimális karbantartást igényelnek. Mindezeken felül még az ingatlan értékét is növeli egy automata öntözőrendszerrel ellátott kert.

Bízzon meg minket és hamarosan már az Ön kertje is üdén gyönyörű lesz! A FolkGarden az igényes és megfizethető kertek specialistája. Keressen telefonon, beszéljük meg kívánságait, elvárásait!