Térkövezés


Térkövezés

Kiskorunk óta imádjuk a kerteket. Számunkra a kertépítés és kertfenntartás több mint munka: hivatás, sőt szenvedély!

A munkamódszerünk egyszerű: olyan alapos gondossággal és odafigyeléssel valósítjuk meg az Ön álomkertjét, mintha a sajátunkat alakítanánk ki.

Álomkertet mondunk, hiszen, gondoljuk, Ön is megálmodta már, milyen volna az ideális kert, hova kerülnének a virágok, hova a fák vagy bokrok, lenne-e benne medence, tó, sziklakert, játszótér a gyerekeknek.

Hunyja be a szemét egy kicsit, képzelje maga elé, ahogy kilép a puha pázsitra vagy a járókövekre, és végigsétál a kertjében. Majd nyissa ki a szemét és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb megvalósíthassuk az elképzelését!

Az álmok azért vannak, hogy megvalósítsuk őket. Álmodjuk meg együtt az Ön új kerti otthonát!

Igényesen és megfizethető áron dolgozunk, mert célunk a magyar kert hagyományos értékeinek ötvözése, korunk modern igényességével. Olyan kerteket szeretünk létrehozni, amelyekben Ön és családja megtalálhatja a nyugalmat és harmóniát.

Ennek érdekében díjmentes állapotfelmérés és közös gondolkodás után készítjük el Önnek szóló ajánlatunkat.

Működési területünk elsősorban Budapest és Pest megye. Ezenkívül kiemelt munkákat vállalunk az ország más területein is. Kedvező feltételekkel vállaljuk lakóparkok, ipari parkok, irodaházak, szállodák vagy üdülő területek parkosítását és karbantartását is.

Beszéljünk meg egy időpontot

Ajánlatot kérek

vagy beszéljünk

Hívjon minket: +36 (70) 774 8316